torsdag, september 11, 2008

Sukkersøtt #6

Denne ukes utfordring Sukkersøtt lyder som følger: Lag et kort der du bruker utklipte detaljer. Og det må være klippet med saks, diecuts o.l. teller ikke. Hva? Saks? Hva er det? Ehh.. hvordan bruker man den? Kan ikke komme på sist jeg brukte saks for å lage kort.. Så denne utfordringen var på tide! hehe. Klarte ikke å klippe ut motivbildet helt rett engang.. Papirkutteren er min venn egentlig. :-) Utrolig hvor kjapt man blir avhengig av sånne snedige duppeditter.


På dette kortet har jeg klippet ut (med saks)mine søte, skjeve hjerter (hvem sier at hjerter er helt symetriske?) i tillegg til å ha klippet ut bildemotivet og rammen rundt. Hjertene langs den ene siden på bildet kan jeg ikke påberope meg å ha laget, men jeg har klipt den ut av en remse fra Karen Marie Klip. ;-)
Kortet har ingen tiltenkt eier i skrivende stund. :-)

5 kommentarer:

Joanna sa...

Godt at man blir minnet på
å klare seg uten " snedige duppeditter" noen ganger.
*LER *
Kortet ditt ble kjempesøtt
og hjertene synes jeg ble akkurat slik de skulle;)


Klem fra Joanna

Hanne sa...

Heisann Lise,
du har da virkelig tatt oppgaven seriøst, klippet ut hjerter på frihånd og greier! Så ble det da et flott resultat også, likte godt både farger og bilde og alle de små detaljene, stilig med MME-stripa som passet så godt til bildet!

Nattinatt fra Hanne :)

annes paperfun sa...

Så nydelig kort og de hjertene var jo bare skjønne!
Og så smart å bruke produktremsen fra et mønsterark som "ramme" rundt motivet. Det passet jo så fint.
Takk for at du er med på utfordringen.
klem fra Anne

Bente sa...

Så søtt kort! Jeg fikk faktisk litt lyst på pepperkaker da jeg så hjertene dine:=) Men det er bare positivt altså, for jeg eeeelsker pepperkaker! Ha en flott helt!

Maya sa...

Åhhh dette var råflott!!
Lekkert med MME stripene,og hjertene dine ble nydelige :)

Takk for din deltagelse,
klemmer fra Maya