fredag, august 13, 2010

Lego-pose nr2

Jeg har laget en ny lego-pose. Denne gang i gardinrest og soppstoff fra S&S. Fikk tips om å kjøpe maljetang på Biltema, kjøpte en maken på Clas Ohlson. Er ikke helt sikker på om jeg liker den eller ei.. Maljene hadde litt vansker med å komme gjennom begge lagene med stoff. Så får se hvor lenge det går før de ramler ut.. Så her må mamma`n til mottakeren passe på, men tror det skal holde. Om det ikke gjør det tar jeg den i retur og fikser den. ;)
synes posen ble ganske frisk jeg, selv om den ble litt mer rød enn jeg hadde planlagt. Glemte å bestille lyseblått skråband da jeg bestilte anorakksnora, og lyseblått skråband var ikke å opprdive i min nærhet.. Så da ble det rødt. Men men. ;) Bokstaven i midten er selvfølgelig forbokstaven til mottakeren. :)

6 kommentarer:

Torunn sa...

Kjempeflott!!

Mariann sa...

Utrolig stilige legoposer:) Har tenkt lenge på prosjektet, og når jeg ser på alle klossene så er det snart på tide¨å få gjort noe med det..

Venke sa...

Her var det masse fint! Lurer på om det var fra deg jeg fikk en knapp fra snella og petronella for en tid tilbake... Tusen takk i så fall! Ser du har masse gode ideer til å bruke sånne! Artig at jeg fikk den! :)

Fru Rosa sa...

Så stilig!! Flink du er :))

HobbyMegHer sa...

De er bare sååå kjekke!! Så fin den ble! :)

Angelo sa...

Så mye flott du har laget, Lise. Denne Lego-posen er kjempesmart! Skulle nok hatt noe sånt da mine gutter var små, ja.

Jentene dine er blitt store! Helt utrolig hvor fort tiden går! Regner med at du og din mor koser dere med dem. :)

Klem, Kristin :)