torsdag, juli 21, 2011

restegarnprosjekt

Restegarnprosjekt er alltid gøy! Man får sette sammen farger, og måle ut hvor mye man trenger. Noen ganger kniper man igjen øynene når man ser på vekta at det akkurat ikke går. Kanskje blir det nok allikevel? ;) Denne gangen endte det med at jeg måtte nøste opp to nye nøster som jeg hadde liggende, og jeg måtte bestille de to andre fargene. Gøy! ;) For da får jeg bestilt litt mer i samme slengen. ;) Har heklet ferdig kanten rundt på "restegarn" jakken, så det er bare å strikke på de siste omgangene når pakken kommer i posten. Tror den kommer i dag.

Blir aldri lei av å strikke med Nøstebarngarnet, det er så greit å strikke av. Og plaggene blir utrolig gode, tenk at rent ull kan være så greit å jobbe med! :)

Har brukt fargene  natrubrun, lilla, lyng og naturbeige.

Siden jeg gikk tom for to farger, og skulle på hytta fra torsdag til søndag, måtte jeg starte på et nytt prosjekt. Det ble ferdig på tirsdag. :) De er veldig kjappe og enkle å strikke, bruker ikke mange timene tilsammen. Den ble strikket i bare naturbrun, og skal få ligge i gaveesken. Den kan brukes på både jente og gutt, og blir pyntet med en farge når mottaker er bestemt. ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Så flotte gensre du har strikket! Så virkelig herlige ut! ;o)

Sommerklem fra Ida!