fredag, februar 17, 2012

Strikkerier og andre nytelser.

Ja, da har jeg hivd meg med på den store farsotten jeg også. Jeg har strikket en øl-vott. Nå kan vel øl drikkes med vanlig votter også, men akk så kjedelig. ;)


Den er strikket i nedstøvet garn fra lenge lenge siden. 106g på pinner nr 6. Lagervare, me like! :) Oppskrifta har jeg henta H E R. Denne skal gis til ei som har vært til stor hjelp i det siste. :)

For å fortsette bølgen med nyttig unyttige strikkerier, så har jeg strikket to blomstervaser. Som egentlig bare er skjulere for syltagurk og rødbeterglass. Tomme sådan. ;) Kanskje man skal få kjøpt en blomsterkvast til helgen, og pynta opp litt? ;)

De er også strikket av diverse garn fra lageret på pinner nr 6, og veier 54g tilsammen.


Og så! I går fikk jeg pakke fra herlige Fru Rosa. 4 nye frokosttallerkner. Nå skal vi etterhvert få bare like tallerkner i skuffen. :) Og ja, det er lov å unne seg fiiine tallerkner selv om man er småbarnsforeldre! :) Nå har jeg og jentene kosa oss med frokost på nye fat. Vi "sjuklingene" har nemmelig tatt litt tidlig vinterferie.
Brødkurvduken under, var en gave fra Fru Rosa. Søte damen. ;)

3 kommentarer:

tantemaraj sa...

Så artige hjerteskjulere for tomme glass... min mann spør stadig om han nå kan få kaste noen, men jeg er helt sikker på at jeg kommer til å bruke dem:-) Super idè!!!

God helg!!

Soline sa...

Takk for hyggelig kommentar i bloggen min.

God helg!

Soline sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.