onsdag, april 18, 2012

Jeg ser rødtSnuppe 1 gledet sin strikkemamma en morgen, med å si at hun ville ha en rød genser. Ja,ja, så måtte det bli det. ;) Siden rullegensrene synger på siste verset, tenkte jeg at det måtte bli en lignende. De har vært super!
Jeg drygde litt med å bestille fra nøstebarn, og i mellomtiden fant jeg ei fin kåpe.. Og den hadde jentene lyst på. Den skulle være rød! (siden mamman var så treg til å strikke rød genser..) Garn ble kjøpt til ei kåpe først. Snuppe 2 bedyret at hun skulle ha rød kåpe hun også, de skulle være akkurat likæns. ;) Ja, ja da ble det mye rødt garn tenkte jeg, som i mellomtiden hadde bestilt garn fra Holst garn til de overnevnte gensrene.. Kom hjem med lass nummer 2 av rød sisu.. "æ ska itj ha rødt! æ ska ha rosa!" ja, da, så- vi får se om vi skal bytte inn litt av det røde da. ;) Men Holst garnet, det gleder jeg meg til å prøve. Det frister litt å legge opp til en genser.. Men med tanke på at jeg har 4 prosjekter på pinnene, og at 3 av de bør bli ferdig i starten av mai..Tja, da får gensrene vente. *klappe på nyinnkjøpt garn*
Nærmere info om kåpene kommer etterhvert. :)

1 kommentar:

Stjerneglimt sa...

Det er så en annen stakkar som leter og leter og ikke finner igjen handarbeidsånden får prestasjonsangst.. Har jo sniktittet på kåpene, og kan allerede si at de blir fine ;)9 Og dette nye garnet er jeg spent på! Syns gullene gjør et godt valg med rød kåpe, det hadde mormor også da hun var lita.. hvis jeg ikke husker feil, var den kantet med løkkemasker.