søndag, juni 20, 2010

Slå på ring og brilleugle

Da jeg bestilte knapper hos Snella og petronella sist, klarte jeg å styre meg for å kjøpe noe til bare meg.. Men da jeg var innom Dinas rom i går, og de hadde den ringen som jeg har sikla på ei stund.. Ja da ble fristelsen for stor. ;)
Tenk hvor morsomt det blir å leke slå på ring med denne ringen. :)

(bilde er hentet fra snella og petronella sine sider)

Den første gangen jeg bestilte knapper fra Snella og Petronella, bestilte jeg denne knapp tid-knappen. Minner meg om det å være lærer. Klokka er alltid ti på to. Uansett. Går dagen tregt, "ah! Klokka er bare ti på to.. blir aldri ferdig.." går dagen kjapt. "Wææ! Klokka er ti på to. Det og det og det og det skal gjøres før...rrrrrrrrrrrrr" (Jada, jeg har vært for lenge bort fra skolen. ;))
Så da hadde jeg lyst til å bruke denne knappen på et plagg. Hvorfor den ble øye til en ugle? Hakkepeiling. Men tenkte nok på brilleugle, leseugle, studentugle.. ja, kanskje er vi lærere en ugle? (snakker selvfølgelig kun for meg selv her. ;)) Så slik ble kjolen min: Og ja, den er laget av "rester" etter disse kjolene, sa jeg at jeg noen ganger tar litt i for å være sikker? :P Uglestoffet har jeg bestilt hos Sydilla.

Så håper jeg at dere sydamer der ute bærer over med meg, for den aplikasjonen ble jeg langt fra fornøyd med. Men men. Har man ikke vliselin, må sy den der og da kan ikke vente, og tillegg syr apilkasjonen på strech chenille.. Ja, da strekker det seg litt kan man si.. ;) Men men. :)

1 kommentar:

sjeroks sa...

For en kul ring:D Skjønner godt at du ikke klarte å styre deg da.
De har utrolig kule knapper, men jeg har vært flink å ikke handlet noe derfra enda. Dyrene blir jo dobbelt så dyre om man bruker knapper derfra. syke priser, men utrolig kule;)
Kjempe stilig kjole:D