lørdag, oktober 01, 2011

Bæ bæ lille lam

har du noe ull?
Her i huset blir denne barnesangen sunget titt og ofte. Så valget var enkelt da jeg kom over oppskriften til Jorid Linvik. :)Hun har laget mange flotte votteoppskrifter. :)

Jeg har ikke laget knyteband i handleddet ennda, men vurderer å gjøre det. Blir nok bedre passform av det. Ser at dette blir nok høstvotter, slik som de forsåvidt passer til, for jammen var hendene til jentene større enn jeg trodde. ;)


På jobb har vi diskutert hvorvidt det hadde vært artigere å leke om det var en vott med lam og en med bjørn.. Jeg valgte å holde meg til oppskrifta. ;) Men det kunne jo ha vært morsomt i voksenversjon kanskje? ;)

Var bare èn villig modell da, men det ble nå i allefall et actionbilde. :)
foran tv`n i nattdrakt med prim på. ;)

4 kommentarer:

Stjerneglimt sa...

...vil du ha krussedullkaviar på kaka? NEITAKK, mormor, PRIM på! ;)))))

Tipper det er to mormorgull som er fornøyde med bæbæ votter på i dag, de har fulgt nøye med på framgangen i strikkinga ;))

Lise sa...

Kirsti villa itj ta dæm av, å Lotte villa itj ha dæm på. ;) "Varm mamma!" hehe "jølpe itj at dæm e varm, dæm e fin å mamma hi strekka dæm ferddi no!" hah! det hjølpa itj å sei det gitt. Kolles oppdragels har ongan min? :P (for ettertiden: Nei, Lotte min, mamma sa itj det. Æ sa "ok". ;))

Fru Keilegavlen sa...

Åååå, så søte vottar!!!

duBedåre sa...

Så søte votter! Fikk jammen lyst til å strikke disse til en eller to av tantebarna til jul.

Haha, en med bjørn på også hadde gjort seg, eller en med ulv... Selv om da måtte man nesten ha strikka en tredje vott med rovdyrjeger på...

Ha en finfin strikkekveld med dine 320 m på tynn pinne! All beundring til deg!