fredag, februar 01, 2013

Januars siste

På februars første dag.
Jeg har strikket 3 luer fra boka "i all enkelthet". Den første ble ikke akkurat slik jeg hadde planlagt. Strikket i annet garn enn i oppskriften, så 4 års str ble for stor for meg. Forsøkte å tøve den litt, men ble ikke særlig pen. ;-)

Den misslykkede luen ble strikket med soft alpakka fra sandnesgarn, på pinner nr 5. Skiftet til mindre pinner, og strikket mindre antall riller mellom ørene. Voila! Perfekt til mine gull. :-)

Gram: 198 (alle tre)
Garn: soft alpakka
Pinner: 4 (5 på den første)
Oppskrift: fra boka "i all enkelthet", lettere modifisert. ;-)

Ja.. Bildene ble tydeligvis tatt med en tlf oppned.. Og fargen er mer gråblå. ;-)4 kommentarer:

Hildegunn sa...

Disse luene er geniale og flotte! Jeg endret også litt på oppskrifa til lille M. Den er fortsatt litt stor, men hun vokser nok inn i den etterhvert :-)
Ha en fin helg!!

Liselin sa...

Flotte luer! :)
Må si jeg rotet meg inn på bloggen din via et bilde jeg forelsket meg i på google. Var et bilde av en brun heklet veske med en orange heklet hjerte på, om det sier deg noe? :)
Hvertfall prøvde jeg å lete meg frem i noen timer nå på bloggen din for å finne innlegget da jeg håpet på oppskriften lå ute. Men uten hell fant jeg ikke denne veska enda jeg vandret tilbake noen sider her.
Har du lyst å dele oppskriften med ei jente som forelsket seg helt i denne veska? :)

Ellers må jeg si du er veldig effektiv i strikkinga!! Masse fint her inne, blir nok å følge med videre på denne bloggen ja :)

Mvh
Liselin
(http://mammaliselin.blogg.no)

Lise sa...

Hei Liselin :-)
Har nok ikke heklet det nei, så da får du ta deg en bloggrunde til. ;-) men takk for hyggelig kommentar, og velkommen tilbake! :-)

frøken ij sa...

Flotte luer. Stripeluene var også kul :)