søndag, mars 03, 2013

Alvejakker

Da er alvejakkene til jentene ferdig! Eller ferdig, de er ikke skylt og ikke har de fått knapper. Men brukt, det er de. I 2 dager! :) Jentene ville ikke vente mer på de, så må vel få overtalt de til å få sette inn knappene. ;)


Garn: 2-tråds Nøstebarngarn
Gram: 114+127g
Pinner: 3,5 og 4
Oppskrift: Nøstebarn

Nå har jeg et par nydelige votter på pinnene. Driver å teststrikker et par nydesignete votter. Søk opp ARN på ravelry. :)

Og så må jeg vel få nøstet opp garn til min egen alvejakke. :) (Og kåpa mi da, stakkar, den har ligget brakk så lenge at det snart nærmer seg UFOstatus.Passer på å strikke noen masker i ny og ne slik at det ikke skal bli UFO. :)

4 kommentarer:

jeamomentsinlife sa...

Oijoijoij så nydelige!! Har faktisk ikke lagt merke til denne i Nøstebarnboka.. Men nå må jeg finne den frem. Disse var jo helt nydelige! :)

Ha en fin dag :)

Hildegunn sa...

For noen flotte jakker! Fine farger du har brukt også :-)

Felisi sa...

Så fine jakker! Jeg kan heller ikke si at jeg har sett denne i Nøstebarnboka, man blir vel litt blind når man sitter og blar frem og tilbake. ;)

Jeg misunner deg ikke som må strikke to av alt, men er desto mer imponert over at begge jakkene er ferdig samtidig!

Lise sa...

Jakkene er hentet fra det siste mønsterheftet til Nøstebarn. :-) så det er ikke fra boken. ;-) veldig greit å strikke de samtidig, da blir det gjort. Skal strikke en til meg selv også, men den har fått vike litt for noen votter som blogges snart. ;-)