lørdag, juni 08, 2013

Ferdig kåpe!

IJippi! Jeg har brukt kåpa mi for første gang! :-)
Jeg var sååå glad da jeg felte av siste maske. Gleden ble raskt til frustrasjon.
 Feste tråder.. Okei, det gikk faktisk kjappere enn det jeg hadde forestilt meg. Check.
Klippe opp.... Svette hender, allierte meg med en snill kollega som skulle klippe opp når jeg var ferdig med trådfestinga.. Utålmodig som jeg var på å bli ferdig, bestemte jeg meg for å prøve selv. "Bare 9måneder av livet ditt, så sett i gang" var kommentaren fra mannen i huset.. Så jeg klipte.. Check! (Var jo ikke så vanskelig som jeg trodde!)
Så prøve... Ajajajaj.. For liten. Hva nå? Hive sjiten? Gi den bort? Gaffateip rundt mine kvinnelige former? Ja forslagene ble mange etterhvert.. ;-) en tur til mamma ble løsningen. Hun dampet så fint, og den ble i allefall litt større. ;-) med knappestolpe skal den bli grei. Tja knappestolpen ble ikke fin, alt for rett kant øverst, ettersom jeg ikke ville ha volangkanten rundt. And here we go again... Kaste sjiten? Sydde knappestolpen dobbel, og har foreløpig droppet hektene (ville ikke ha knapper heller.. ;-)) og har gått for en åpen løsning.
Knallfornøyd med selve kåpa, men finishen er ikke hundre prosent ennda. Skal gå i tenkeboksen litt, for å se om jeg skal sy på hektene. Satser på at den føyer seg litt etter kroppen etterhvert. Og så er det vel litt til å gå på, på dampefronten. ;-)

Actionbilder får komme litt senere. :-)

Gram: 596g
Garn: rauma finullgarn
Pinner: nr 2,5 og 3
Oppskrift: "fly with me" av Jorid Linvik

1 kommentar:

Stjerneglimt sa...

Hvilken jobb!! ;-) -og den er kjempefin på ;-)