fredag, juli 30, 2010

Heldress nr1

Da har jeg strikket min føste heldress fra Nøstebarn. Eller det vil si, det står igjen ca 10 omganger pluss halskant og knappestolpe.. Tomt for garn.. Ja, jeg vet det står 230g i str 2 år, men det blir jo alltid noe til overs ikke sant? hehe eh.. nei, ikke denne gang.. Så da mangler jeg altså ca 30 g, og må kjøpe 200g fordi jeg har strikket med 2 farger. (og har kjøpt andre farger til dress nr 2..)Jeg har strikket melert med fargene mørk lyng og naturbeige.

Det er vel ikke det største problemet, men det at den kommer til å bli for liten før vinteren er over, kanskje allerede før den er kommet.. Usj.. Mine snupper er ganske små for alderen, så tenkte at str 2 år ville vare en evghet. Men nei, den er vel egentlig passe i ryggen, og bare litt å gå på i ermer og føtter. Flere som har vært borti at den er litt liten i str? 
Så da er det vel bare å sette seg godt til rette, og strikke 2 nye i str 3 år (pluss litt ekstra lengde i ryggen) og gjøre ferdig en man ikke har buk for. Det vil si, jeg tror jeg vet om en lur idè. ;)

2 kommentarer:

Fru Keilegavlen sa...

Så kjedeleg at den vart for liten. Du får spare den til nokre andre.

sjeroks sa...

Huff så kjedelig at den ikke er passelig. Det tar jo litt tid å strikke en slik dress. Jeg strikket en i str 3 år for mange år siden, og det tar virkelig noen timer ja;)
Men gud så fine de blir å kjempe deilig i bruk, så du blir nok ikke å angre.
lykke til med de to neste.
klem fra srii