fredag, juli 02, 2010

Yogaskjørt

Jeg har sydd 2 yogaskjørt (eller snurreskjørt) til jentene. Ville ha to forskjellig farger på ribb og skråband, slik at det er greit å skille dem. Trodde det skulle bli finest med rosa, siden det er en del rosa i bomullsstoffet, men tror faktisk at jeg ble mest fornøyd med det røde.. Skjørtene er sydd i en along på Sykroken. Jeg valgte å bruke bomullsstoff, opprinnelig skulle det være jersey e.l.. "Oppskriften" finner du her.

Stoffene er fra Stoff og stil.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Flotte, søte skjørt!!

Sommerklem fra Ida:o)

Elisabeth sa...

Kjempefine skjørt. Det fungerer nok godt i bomull :) Ha en fortsatt fin sommer!

Fru Rosas Hjem sa...

Du er så flink å sy:)))

Så artig det blir med 2x 1 års dag imorgen da:)) Nå holder du vel på å stresser med kakebaking?

Mine tvillinger blir 1 år i aguat...rart så fort tiden går.....Har du begynt på jobb igjen ? eller tar du deg lenger fri? Jeg skal være hjemmeværende ihvertfall frem til april neste år...så får vi se:))

Fru Keilegavlen sa...

Kjempeflotte skjørt!! Heldige jenter som har ei mamma som deg. Ønskjer deg ein fin sommar.

Fru Rosas Hjem sa...

uff...ser at jeg skrev at tvillingene mine har bursdag i aguat......det vil si august :))


Hadde jeg hatt en jobb jeg rives i og som hadde passet til at jeg blir av og til alenemor når mannen er ute på sjøen, så hadde jeg nok begynt på igjen, men har en jobb med turnus....nattevakt og har lang vei til jobb, så da får jeg bare holde meg litt lenger hjemme og så håper jeg at jeg vil kunne få en annen type turnus....med dagvakter...og noen få kveldsvakter....visst ikke så må jeg nok bytte jobb, men nå har jeg jo noen måneder å finne det ut på:))


Her på møre er været så tragisk at jeg holder på å bli sprø...håper dere får finere vær i dag når dere skal ha selskap:))klem klem

Fru Rosas Hjem sa...

jadda......litt tidlig på`n her altså....å rives på jobb er å trivest :))